Mobile Picking

Orderpicking via de pickingapp van Salesmanager Software

  

Eenvoudig en snel

Op de tablet worden de orders via een laadlijst ingeladen. Zo kunnen er meerdere orders tegelijk worden gepakt. De artikelen worden automatisch gesorteerd op locatie. Zo kan de picker efficient door het magazijn heen.

Als de picker alle artikelen gepakt heeft wordt de laadlijst afgemeld. De paktafel kan de artikelen direct verpakken en voorzien van een pakbon. Na het afmelden wordt de order automatisch voorzien van de juiste status. De klant krijgt een verzendbevestiging per email met een track and trace code. 


Scan serienummers en batchnummers

Vaak worden serienummers handmatig overgetypt of later toegevoegd. In SalesManager Online wordt er via de scan app direct geregistreerd welk serienummer er gepakt is en welk batchnummer hierbij hoort. Dit staat dan ook meteen genoteerd op de factuur en de pakbon. 

Bach registratie of lot management is voor bijvoorbeeld de medische groothandel een eis. Met SalesManager ERP voer je de batch nummers eenvoudig in en kan je snel zoeken welke klanten artikelen uit een bepaalde batch hebben ontvangen. Bijvoorbeeld voor een terugroepactie.


Geschikt voor elke tablet en smartphone

De picking app van Salesmanager draait op elke tablet en smartphone met Android of iOS. Verder heb je alleen een simpele Bluetooth scanner nodig en scannen maar!