De integratie mogelijkheden van SalesManager Oline

Voor een organisatie is het van belang dat verschillende processen zo soepel mogelijk lopen. Dat vindt SalesManager ook! Daarom hebben wij verschillende koppelingen met andere programma’s. Dit noemen wij ook wel het SalesManager Ecosysteem.

  

Nmbrs

Nmbrs is een volledig online HR- en salarispakket voor bedrijven en accountants. Gemaakte uren in SalesManager Online worden via een koppeling doorgezet daarna direct de salarisverwerking gedaan kan worden. 

 

Webservices

Altijd de juiste gegevens. SalesManager Online biedt de mogelijkheid om te koppelen met de bedrijfscheck van Webservices.nl. Verrijk realtime het klantenbestand met relevante bedrijfsinformatie uit het Handelsregister, importeer een selectie uit het bedrijvenbestand om te benaderen of doe een check op gegevens van prospects of klanten.

 

Simar

Simar is gespecialiseerd in de automatisering van de interieurbranche. Met name voor de keuken-, en sanitairvakhandel. Vanuit het tekenprogramma van Simar kunnen direct stuklijsten worden aangemaakt waarna deze als order worden ingeschoten in SalesManager Online.

 

Sea-web

Zoek gegevens van meer dan 200.000 schepen. Kenmerken van het schip, 7 niveau' s van eigendom, operators, managers en bouwdetails met meer dan 116.000 scheepsafbeeldingen. Deze informatie wordt direct ingelezen in SalesManager Online. Een bron van informatie voor de maritieme industrie om via SalesManager Online acties op uit te voeren voor wat betreft service of sales.

 

Alure

Met Alure automatiseert je de backoffice van jouw accountant-, administratie- of bijvoorbeeld fiscaal advieskantoor eenvoudig en betaalbaar. Wil je proactief schakelen als accountant? Koppel Alure aan SalesManager Online en monitor de salesfunnel.