Voor een organisatie is het van belang dat de processen zo soepel mogelijk lopen. Koppelingen tussen systemen spelen daar een belangrijke rol in. SalesManager Online vormt met verschillende systemen als het ware een ecosysteem.

  

Twinfield

Het moment dat je een in- of verkoopfactuur aanmaakt binnen SalesManager Online wordt deze automatisch in Twinfield doorgeboekt als journaalpost. De crediteur- en debiteurgegevens worden ook automatisch bijgehouden. Is er een wijziging in SalesManager Online? Dan wijzigen de debiteuren en crediteuren automatisch mee in Twinfield. Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook de kans op fouten neemt af. Je hebt een 360 graden view van je administratie.

Naast dat alle inkoop- en verkoopfacturen worden doorgestuurd worden ook alle voorraad mutaties automatisch meegestuurd. De voorraad kan op meerdere manieren worden gewaardeerd bijvoorbeeld VVP of FIFO. Worden er uren geschreven? Dan berekent SalesManager het onder handen werk en kan dit ook meesturen. 

 

Basecone 

Basecone scant en herkent de inkoopfacturen. SalesManager ERP haalt deze real-time op. Inkoopfacturen worden zo nog efficiënter beheerd. Door de integratie met Basecone worden de inkoopfactuur en inkooporder plus eventuele pakbon(en) naast elkaar getoond in SalesManager Online. Je kan daarna controleren of alles klopt en de factuur laten doorboeken naar Twinfield of Exact Online. Niet kloppende facturen worden als niet betaalbaar naar de boekhouding doorgezet.

 

Exact Online

Ben je het maken van dubbele boekingen helemaal zat? Maak dan gebruik van SalesManager Online gecombineerd met Exact Online. Bespaar tijd, héél veel tijd!