Het op tijd leveren van de juiste producten op de juiste plaats is cruciaal voor de klanttevredenheid. Het staat daarom centraal in het OMS oftewel Order Management Systeem dat SalesManager Online biedt. 

Leveringsproces

SalesManager ERP biedt de tools die ervoor zorgen dat je de producten snel kunt uitleveren. Zowel vanuit het eigen magazijn of rechtstreeks door een leverancier oftewel dropshipment .

Leveringsdocumenten

Voor leveringen vanuit het eigen magazijn maak je eenvoudig een magazijnbon aan. Hierop staat de palletlocatie van het artikel vermeld. Een magazijnmedewerker kan de order meteen klaarzetten voor verzending met een pakbon voor de transporteur. 

Overzicht op alle leveringen

Vanuit een overzicht van alle onvolledige leveringen heeft het magazijn inzicht in de hoeveelheid orders die uitgeleverd moeten worden. De door de leverancier geleverde producten, kunnen ook meteen eenvoudig geregistreerd worden. De daadwerkelijke geleverde producten worden meteen afgeboekt van de voorraad. Mocht de leverancier onverhoopt niet over kunnen gaan tot volledige levering dan zie je snel wat er nog aan naleveringen moet plaatsvinden. Zo houd je grip op het leveringsproces.

Workflow automatisering

Binnen alle SalesManager Online modules kunnen workflows geautomatiseerd worden. Zo kunnen de vervolgacties op een deellevering meteen opgestart worden. Uiteraard worden alle documenten zoals aanvraag, offerte, contract en order in het desbetreffende dossier bewaard.