Over AEGIR-Marine

AEGIR-Marine expert op het gebied van voortstuwingsinstallaties

Vanaf het allereerste begin wist AEGIR-Marine wat ze wilde: een buitengewoon goede service bieden aan reders en scheepsmanagers specifiek op het gebied van voortstuwingsinstallaties. Gestart in 2000 heeft AEGIR-Marine inmiddels een uitstekende reputatie in de maritieme industrie. AEGIR-Marine is de full service aanbieder voor Stern Tube Seals- en Propulsion. Zij werken merk onafhankelijk en bieden service en onderdelen geschikt voor alle grote voortstuwingsinstallaties. Deskundig, ervaren, klantvriendelijk en flexibel doen zij hun werk. Dat de klant daarbij centraal staat is voor hen vanzelfsprekend. Dit alles zorgt ervoor dat AEGIR- Marine een stormachtige groei doormaakt.

Behoefte aan meer inzicht

Met als uitgangspunten de focus op kwaliteit en klantgerichtheid en de sterke groei zocht AEGIR-Marine een solide systeem dat verder ging dan CRM en ERP. "AEGIR-Marine zocht naar een manier om de hele keten helder en traceerbaar te maken", aldus Caroline Warmerdam, projectmanager bij SalesManager Software. “ Het begint bij Sea-web. Dit is een systeem waarin meer dan 100.000 schepen en hun bewegingen en verder onder wereldwijd havens en terminals worden bijgehouden. Dit is de basis van leads van AEGIR-Marine. Door Sea-web te integreren in CRM van SalesManager Online worden leads optimaal gegenereerd en beheerd. Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van ERP voor het monitoren van de orderstroom, de eigen productie en de voorraden. De assemblage is complex waarbij er naast bewerkingen door de eigen medewerkers ook extern bewerkingen worden uitgevoerd”. AEGIR-Marine verleent ook verkoopgerichte service- en restauratiediensten. Daarom is er ook de projectmodule van SalesManager Online ingezet. Hierin  kunnen de gewerkte uren centraal worden beheerd en na goedkeuring meteen worden gefactureerd. De service wordt wereldwijd uitgevoerd en vergt precieze planning in SalesManager Online en het werken met meerdere valuta. Door integratie met Basecone voor automatisering van de verwerking van de inkoopfacturen, NMBRS voor de salarissen en Twinfield voor het boekhouden is er een solide oplossing gerealiseerd.

De kennis van SalesManager Online

SalesManager Online levert ruim 25 jaar oplossingen voor CRM, Servicemanagement, Projectmanagement en voorraadbeheer. Met 650 klanten en meer dan 55.000 gebruikers in verschillende sectoren, wordt SalesManager Online dagelijks ingezet om beter grip op de bedrijfsvoering te krijgen. Noel Digan, oprichter van SalesManager Software: “ Wij zijn trots dat wij AEGIR-Marine als klant te mogen verwelkomen.”